Wie zijn we

Eunice van Luit en Lotte Hunneman stimuleerden, bedachten, ontwierpen en creëerden samen de Communicatiewaaier. Eunice is de grondlegger van het idee, het concept. Samen ontwikkelden ze dit prachtige product tot een methode, waarbij de ontwerpen en vormgeving door Lotte Hunneman is gedaan en de methode verder is ontwikkeld door Eunice van Luit.

Hun samenwerking word versterkt door de ervaringen met en passies voor zorg en onderwijs.

Dat maakt ook dat de ideeën-stroom nog niet stil staat en er vergaande ideeën zijn om bijvoorbeeld deze waaier verder te ontwikkelen tot een versie voor volwassenen.

 

Eunice van Luit

Eunice van Luit

Trainer en ontwikkelaar

Eunice van Luit is eigenaar en oprichtster van Insig en de bedenker van de Communicatiewaaier. Ze geeft trainingen en coaching op het gebied van: communicatie, assertiviteit, beïnvloeden, onderhandelen, timemanagement, presenteren en persoonlijke effectiviteit. Het is haar passie om mensen te begeleiden in hun ontwikkeling; men inzicht te geven in zichzelf én in het effect dat men bij de ander teweegbrengt.

Opgedane kennis in haar werkgebied én de noodzaak dat communiceren voor zowel kinderen als volwassenen niet vanzelfsprekend is, heeft er toe geleid een tool te realiseren. Zodat ook zij in interactie kunnen treden met anderen. En zo is de communicatiewaaier ontstaan.

foto portret Lotte Hunneman

Lotte Hunneman

Grafisch ontwerper en eigenaar Kommotiv/Sitestorm

Is nu Grafisch ontwerper en eigenaar van Sitestorm. Lotte heeft na haar opleiding haar hart verloren in de gehandicapten zorg. Deze passie en affiniteit voor de zorg is ook zichtbaar in haar neven activiteiten als Voorzitter van de OndersteuningsPlanRaad (OPR) waarbij er men het zorgplan voor de basisscholen binnen de regio Deventer monitort. Maar ook in haar bestuursfunctie bij Christoforus (kinderopvang). Lotte gelooft er in dat iedereen een plek verdient in een actieve maatschappij, de waaier helpt hierbij.

 

 

Facebook